Ramazan Bayramından önce bakım çalışmalarını sıklaştırarak, şebekede bir problem çıkmaması için şebeke kontrol, yatırım, onarım çalışmalarına hız verdi ve elektrik hatlarını gözden geçirdi.
7 gün 24 saat çalışacak olan nöbetçi amir ile gerekli teknik personelden oluşan nöbet listesini oluşturdu ve görevlendirmelerini tamamladı.

Nöbetçi ekip, hem sahada hem ofiste görev yapan uzmanlardan oluşuyor.

Adıyaman ve Kahramanmaraş olmak üzere, 2 İl ve 20 İlçede ayrı ayrı yapılan bu çalışma, olası enerji kesintilerine anında müdahale için alınan tedbirlerin bir kısmını oluşturuyor.
Sürekli yatırımlara devam eden ve şebekenin yenilenmesi, yeni enerji tesislerinin devreye alınması gibi sebeplerden dolayı bildirimli olarak yapılması gereken kesintiler başta olmak üzere, bakım, onarım amacıyla yapılan planlı elektrik kesintilerine de Ramazan Bayramı boyunca ara verildi.
Tüm talep ve isteklere yanıt verebilmek için tüketicilere 7 gün 24 saat esasıyla hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezinde personel sayısı bayram boyunca arttırıldı.  Elektrik Dağıtım sektöründe kalite ve süreklilik odaklı hizmet anlamında mükemmel seviyeye ulaşmayı hedefleyen Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş‘ye bayram boyunca web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek. 
Tüm iletişim kanallarından gelen tüketici talepleri anında sahada nöbet tutan ekiplere ulaştırılarak, bir problem yaşansa dahi kısa sürede çözülmesi ve rahat, mutlu, huzurlu bir bayram yaşanması için çalışmalar tamamlandı.
Elektrik kullanıcılarının mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli hazırlıkları özveri ile yaptıklarını ifade eden Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, ‘’Teknolojik altyapımız ve kullandığımız uzaktan izleme sistemleri ile her zaman olduğu gibi Ramazan Bayramı boyunca da kesintisiz ve kaliteli elektrik kullanılmasını sağlama amacı içindeyiz. Akedaş Dağıtım teknik personelleri ile Bayram boyunca göreve hazır. Elektrik arızasını yaşanmamasını temenni ediyor, yaşanırsa en kısa sürede gidermeyi planlıyoruz.’’ Dedi. 
Yılmaz, ‘’Ramazan Bayramının, hayırlara vesile olmasını elektrik dağıtım hizmeti sunduğumuz Adıyaman ve Kahramanmaraş şehirleri başta olmak üzere tüm İslam alemi için, mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum.’’ şeklinde bayram tebriklerini iletti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha