15 yıllık iktidar uygulamaları akp nin karşısında direngen bir muhalafet oluşturmuşken,15 temmuz olayında milletimiz basireti ile iktidar muhalefet demeden bir birliktelik oluşturdu .

Bu çok önemli bir fırsattır. Bu fırsat ı yine işe adam alırken kayırmacılikla , yine ihale verirken kayırmacılıkla, heba etmemeliyiz. Yerine göre kps ile liyakat ve ehliyete bakarak , Düzgün ihale yaparak, gelir dagılımı na dikkat ederek ADALETLE iş görerek kardeşligimizi pekiştirmeliyiz başımızdaki musibet bize nasihat olmalı. İkťidar bu noktada imtihandadır. Ali imran 159: allahtan bir rahmetle onlara yumuşak davrandın yoksa çevrenden dagılır giderlerdi. La ikraha fiddin dinde zorlama yoktur. İnnemel müminine ihvatön . müminler kardeştir. Bir çok ayet ve hadis gösteriyorki iktidarın ,hepimize eşit ve adil davranması gerekiyor. Cemaatin bulunduğu nokta da daha önceleri adil davranılmadığının resmidir.

Bir başka konuda bazı iltidar kaltabanı yalakalar bu günlerde iktidar ı en iyi ben yalarım, havası içinde iyice gemi azıya alarak rahmetli muhsin yazıcı oglu başkan ve meral akşener hanım efendiye iftira yarışına girdiler. Bu edepsizler unutmasınki ülkücüler onlara gereken dersi verir. hayasa pirince giderken evdeki bulgurdanda olurlar!. İktidarların ilk gözünden düşecek olanlarda ilk fırçayı yiyip kovulanlarda hep en yalakalar olmuştur . Tarih tekerrürden ibarettir. Elmas yere düşmekle değerinden birşey kaybetmez. Ama tenekeler paslanır. Her dönemde adam gibi durabilenlere selam olsun.