“HEPİMİZ TÜRK’üz, HEPİMİZ MİLLİYETÇİYİZ”

Hrant DİNK cinayetinin üzerinden 11 yıl geçti. 2 gün önce ölüm yıl dönümü kutlandı.

Ölüm yıl dönümlerinde neredeyse "Bayraklar yarıya indirilecek". Oysa ki ,öldürülmesi Devlet ve Millet tarafından defalarca kınandı.

Önce şunu açık açık söyleyelim;

Dini,dili,İnancı, etnik yapısı ne olursa olsun, kim olursa olsun, bir insanın canına kıymak, öldürmek asla kabul edilebilir bir durum değildir. Biz de bu cinayeti kınıyoruz, lanetliyoruz

Ama bütün bunlara rağmen bazı çevreler bir türlü tatmin olmuyor. 11’i tutuklu, 10’u firari toplam 85 kişi bu davadan yargılanıyormuş. ÖMÜR BOYU MÜEBBET HAPİS CEZASI bile kendilerini tatmin etmiyor. Belki de dönemin Valileri,Vali yardımcıları ,Emniyet Müdürleri sırada...

Bu Büyük Millet bir çok değerli evladını kahpe kurşunlara kurban verdi. Fakat hiç birisine bu kadar değer verilmedi. Neden ?

Peki kimdir bu Hrant DİNK ? Neler söylemişti. Geçmişte konuşulanları ve yazılanları , unutanlar veya hatırlamayanlar için kısaca özetlemekte fayda var.

Önce O meşhur sözden başlayalım. Ne demişti DİNK; “Türk’ten boşalacak zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan ile kuracağı asil damarında mevcuttur…”

Evet kelimesi kelimesine aynen böyle....

Hrant DİNK daha sonra bilindiği gibi bir cinayete kurban gitti.

Cinayetten sonraki günlerde, kızı Sera DİNK; “Babamı vurdular. Şimdi kanları daha mı temiz? Babamın karşısına çıkamadılar, arkasından vurdular” diye gazetecilere açıklamalar yapıp adeta sağa sola fırça atıyordu.

Hanımı Rakel Dink Morgda : “Devlet taşlarının altını temizlesin, onu öldürerek kurtulamaz” diyordu. Ne demek istiyorlardı ve kime söylüyorlardı?

Bir diğeri ; Nobel Ödüllü Büyük Türk!!!! .. Hani O "Türkler bilmem ne kadar Ermeniyi ve kürdü katletti" diyen Orhan PAMUK efendi de; “Dink’in öldürülmesinden başta 301. Maddeyi savunanlar ve hakkında kampanya başlatanlar olmak üzere hepimiz sorumluyuz. Hrant DİNK, devletimizce kabul edilmeyen düşüncelerinden dolayı öldürüldü.” diye buyuruyordu.

Bir diğer konu; Hatırlayın o günleri, Dink’in vurulmasından yaklaşık 1-2 saat sonra sanki önceden sözleşmişler gibi, aralarında PKK ve DHKP/C gibi terör örgütlerinin de yer aldığı binlerce kişi ellerinde Dink posterleri ve hepsi "Tenis raketi" şeklinde özel üretilmiş siyah zemin üzerine beyaz renkli yazılmış “Hepimiz Ermemiyiz, hepimiz HRANT’ız” pankartlarıyla şu sloganları atarak yürüyüşe geçmişlerdi ;

“Katil devlet hesap verecek”

“Hırant’ lar ölmez…”

“Hepimiz Hırant Dink’iz”

“Hepimiz Ermeni’yiz”

“Tarihleri katliamdır”,

“Ermeni Soykırımının hesabını soracağız”

Ama nedense aynı duyarlılığı 1970’li yıllarda diplomatlarımız katledilirken Ermeni kardeşlerimiz(!) ve “yerli Ermeniler” böyle bir gösteri yapmamışlardı; … “Hepimiz Türk’üz” pankartı da taşımamışlardı…

Devam edelim; Hrant Dink bir Ermeni olduğu halde, Türk kanına zehirli kan dediği halde cenazesine devlet töreni yapılması, hatta Müslüman olmadığı halde utanmadan sıkılmadan şehit sayılması ve hatta tabutunun Türk Bayrağı’na sarılmasını isteyenler bile vardı.…

Ermeni diasporası cenazeye resmi olarak davet ediliyordu…Neden ?

Hani Hırant Dink Türk’tü...

Hani güya “Bu toprağın insanı” idi..

Peki o halde neden Ermenistan’dan, diasporadan temsilci davet edildi? Yoksa Hırant DİNK onların Türkiye'deki temsilcisi miydi? Biri çıkıp bunu açıklasın.

Bir daha tekrarlayayım DİNK'in o sözünü;

“Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan Ermeni’nin Ermenistan ile kuracağı asil damarında mevcuttur…”

Bu sözü Türkiye'de yaşayan, bu Büyük Milletin ekmeğini yiyen, Bayrağını taşıyan, inancını, kültürünü benimseyen hiç kimse söylemez.

Kim söyler biliyor musunuz ;

Kendisini Türk hissetmeyen, bu Büyük Millete mensup olarak görmeyen bölücülük yapan hainler;

Türk Milletini yok sayan, “Türkiyeliyim” diyen alçaklar...

Türk kanına zehirli diyecek kadar alçalanlar....

Çok uzattım biliyorum. Son noktayı koyuyorum;

Türk toprakları üstünde yaşamak ve Türkçe konuşmak kişiyi Türk yapmaz…

Türk kanı taşısa bile Türk yapmaz.

Dünyanın ödüllerini alsa dahi Türk yapmaz.

Türk kanı taşımadığı halde kendini Türk hisseden,

Türk'lüğün değerlerini kabul eden,inancını, kültürünü,örfünü adetini yaşayan etnik kökeni ne olursa olsun Türk oğlu Türk'tür.

Türk’ün kanı hem temizdir, hem de asildir.

Hepimiz Dink de değiliz Ermeni de...

Allah'a şükür Türk oğluTürk’üz ….

Hepimiz ATATÜRK’çüyüz..

Hepimiz Milliyetçiyiz..