Türk, Kürt, Laz, Zaza, Boşnak, Çerkez, Arnavut..vs.
Bir aile düşünün; Kardeşlerin isimleri Ahmet, Mehmet , Ayşe , Fatma...

İsimleri farklı ama bu kardeşler o ailenin şerefli birer üyesidir. Biz de TÜRK Milleti olarak bir “Aile”yiz. Etnik kökenlerimiz farklı olsa da, hepimiz yaklaşık 1000 yıldır, Sultan ALPARSLAN bu toprakları “VATAN” yaptığı günden beri bu topraklarda birlikte yaşamış bu Büyük Millet’in şerefli birer mensubuyuz...Ve biz bir Millet'iz... Bu Milletin adı da Büyük TÜRK Milletidir. Hepsi bu... Bunun Irkçılıkla etnik yapıyla bir ilgisi yok.. Böyle düşünenler art niyetlidir, haindir bölücüdür.

Tarih boyunca bu Vatan Topraklarında asla bir TÜRK-KÜRT çatışması olmadı...İnşallah hiçbir zaman da olmayacak…..

PKK destekçilerinin, yoğunlukla Kürt kökenli vatandaşlarımızın yaşadığı Bölgelerden olduğu doğrudur, ama bu durum, buralarda yaşayanların PKK'lı olduğu anlamına gelmez. Oraların şartlarını bilmeden, oralarda neler olduğunu,nelerin yaşandığını anlamadan yorum yapılmamalı ve bu vatandaşlarımız suçlanmamalıdır..

Burada HDP’ye çok büyük bir görev düşüyor ;

HDP gerçekten “Türkiye partisi” olmak istiyorsa, gerçekten “BARIŞ” istiyorsa; Hazır DEMİRTAŞ da yattığı cezaevinden “Diyarbakır Anneleri” konusunda PKK’yı suçlayıp annelere destek açıklaması yapmışken;

HDP yöneticileri de PKK’nın eli kanlı acımasız bir TERÖR örgütü olduğunu hiç şüpheye mahal bırakmadan “Ama”sız, “Fakat”sız kabul edip bu konuda bir açıklama yapmalı ve PKK terör örgütü ile arasına KALIN bir çizgi çizmelidir. Aksi halde ne söylerse söylesin Milletin vicdanında aklanmayacak ve PKK’nın emrinde bir parti olarak anılmaktan kurtulamayacaktır.

Ayrıca ; Başta Resmi makamlar, İdareciler olmak üzere istisnasız herkes ;

PKK ile KÜRD'ün arasına çok KALIN bir çizgi çekmelidir.
(PKK = KÜRT) ; (KÜRT = PKK) yaklaşımı çok çok büyük bir yanlıştır ve aslında PKK'nın istediği de tam olarak budur.
Bu bir Türk-Kürt meselesi değildir..

Gece yarısı yatağında uyuyan polisin kafasına kurşun sıkan canilerin; Bankamatikte para çeken askeri, hem de eşinin gözünün önünde acımasızca şehit eden Hainlerin bu Ülke ile, bu Millet'le, Türk'le Kürt’le bir ilgisi olamaz..

PKK'nın da HDP'nin de içerisinde bir çok TÜRK kökenli yönetici hatta M.Vekili var. Demek ki mesele Türk veya Kürt olmak meselesi değil.. Hainin, satılmışın, İhanetin, Bu Büyük Millet'e düşmanlığın Türk’le Kürt’le yani etnik kökenle kesinlikle bir ilgisi yok, olamaz da…

Bu nedenle lütfen anlık hislerimizle değil ; Aklımızla, mantığımızla, yaşadığımız toprakların nasıl “VATAN” olduğunu unutmadan hareket edelim..

İşinde gücünde, Devletine, Milletine, Bayrağına bağlı Kürt kökenli insanımızı çaresiz bırakmayalım, sahip çıkalım..

PKK asla ve kat'a Kürtlerin temsilcisi değildir..Olamaz da..
Marjinal bazı provokatörlerin oyununa dikkat edelim.

Bölücü terör örgütü PKK'nın ve onu besleyip büyüten Bu Büyük Millet'e düşman Küresel KİN ittifakının ekmeğine yağ sürmeyelim.

Gün siyasi hesap günü değildir. Gün Birlik-Beraberlik içinde olma günüdür..