HAMDOLSUN!

Ne var yani ABD bize vize resti çektiyse, biz de onlara çektik ya

Hamdolsun!

Bakın ekonomide büyüdük hatta öyle büyüdük ki, Romanya’dan ithal ettiğimiz sığırları beslemek için Bulgaristan’dan Saman ithal ediyoruz. İlk kez 2012’de saman ithal etmişiz Hamdolsun!

Oysa Türkiye tarımda kendi kendine yeten dünyada yedi ülkeden biriyken,

Sn. Cumhurbaşkanı Sırbistan’dan 5 Bin Ton Et ithal edilmesi için imzalar atıldığını bizzat kendileri ifade ettiler. O Sırbistan ki,

Dün Serebrenitsa katliamından ders alınmalı, unutulmamalı diyen hükümet yetkilileri Bosnalıları katleden Sırbıstan’a bağırırken, bugün dünya liderimiz dost oldu Hamdolsun!

Üstelik Sırbistan yetkilileri işsizlik sorunumuz Türk şirketleri sayesinde %26’lardan % 11’lere indiğini söylüyor. Aradaki fark biz dışardan alıyoruz , onlar ihraç ediyor. Yani onlar üretiyor ve ürünlerini bize satıyor, biz üretmiyoruz onlardan alıyoruz. Kötü mü yani, üstelik onların issizliğini de düşürmüşüz…

Hamdolsun!

Gözünüz aydın, Ülkemizde Helal Akreditasyon Kurumu kuruluyor. Ekonomi Bakanlığı Helal ürünlerin belgelendirmesini yapacak . Helal gıda yiyeceğiz Hamdolsun!

Değerli okurlarım, sesinizi duyar gibiyim! Ne yani %99’unun Müslüman olarak kabul edildiği ülkemizde şimdiye kadar Haram gıda mı tüketiyorduk! Şayet böyleyse şimdiye kadar Haramı bize kim yedirdi?

Haram mı, Helal mi ? Bu pastayı kim ya da kimler yiyecek? Belgeyi verenlerin kriteri nedir ve biz nasıl güveneceğiz?

‘’ Eğitimde çağ atladık Hamdolsun!

Şu Eğitim meselesini biraz açayım . 6 Milli Eğitim Bakanı değişti. UNICEF Eğitim kalitesi üzerine dünyada 41 ülke ülkenin çocukları üzerinde araştırma yaptı. Türkiye sonuncu çıktı.

Uluslar arası Derecelendirme Kuruluşunun Raporuna göre ilk defa bu yıl dünyada ilk 500 Üniversite arasına Türkiye giremedi.

Üzülerek söylüyorum, Küresel Barış Endeksinde Avrupa sonuncusuyuz. 163 ülke değerlendirmesinde 145. sırada

Dünya Hukuk Endeksinde Türkiye 113 ülkede 99’uncu sıradayız …

Bizim dünya liderimiz ve ekibi Suriye’ye üç günde girip Emevi Camiinde namaz kılacaklardı, 6 yıl geçti 4 milyon Suriyeli Türkiye’de Cuma namazı kılıyor Hamdolsun!

OHAL’imiz ne olacak derken, 5. kez de uzatıldı Hamdolsun!

Metal yorgunluğu adı altında seçilenler bir bir tasfiye ediliyor Hamdolsun!

19.10.2017

Fatma ULUBEY