1965 yılında, Besni İlçesi Kesmetepe Köyü İlk Okulu birinci olarak bitirdim.

1968 yılında Besni Orta Okulunu Birinci olarak bitirdim.

Ankara Yenişehir Sağlık Koleji Yatılı sınavını kazandım.

17 Eylül 1968 tarihinde Yenişehir Sağlık Koleji’ne kayıt yaptırdım.

1972 tarihinde Yenişehir Sağlık Koleji Radyoloji Bölümünü birinci olarak bitirdi.

Ankara Hastanesine tayin oldum. 31 Temmuz 1972 tarihinde Ankara Hastanesi’nde radyoloji teknisyeni olarak göreve başladım.

Ankara Hastanesinde gece çalıştım. Gündüz hem adını sormadan Adıyaman halkına hizmet ettim. Hem de Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Yüksek Mühendisliğini bitirdim. Yüksek Mühendislik tezimi nükleer tıp ve radyasyon fiziği alanında yaptım.

5 Mayıs 1981 tarihinde Ankara Numune Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Bölümüne, kanser tedavisi Radyasyon planlama uzmanı olarak yatay geçiş yaptım. Numune Hastanesi’nde adını sormadan Adıyaman halkına hizmet etmeye devam ettim.

Buna bütün Adıyaman halkı tanıktır.

24 Aralık 1995 seçimlerinde altımda arabam, cebimde param olmadan, önseçimle, gücümü Adıyaman halkına alarak CHP’den Adıyaman Milletvekili seçildim. Seçimlerde, Adıyaman Halkına beni seçerseniz yaşadığım sürece size hizmet etmenin sözünü veriyorum dedim. Başka hiçbir söz vermedim.

Milletvekili seçildiğim parti seçimlerden sonra CHP iktidar olamadı. Milletvekilli seçildikten sonra ilk işim Devlet Planlama Teşkilatı, Devlet İstatistik Enstitüsü, Hazine Müsteşarlığı, GAP İdaresi Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği başkanlıklarına giderek Adıyaman İlinin potansiyellerini toplumsal, ekonomik ve sosyal yapısını araştırmak oldu. Bu inceleme ve araştırmalarım sonrasında Adıyaman’ın sorunlarının ve çözümünün çok boyutlu olduğunu gördüm.

Adıyman'ın toplumsal, ekonomik ve kültürel sorunlarının çözümü için özel bir “kalkınma stratejisi ve projesi” gerekiyordu. sorunlarının çözümüne yönelik “Adıyaman İli Kalkınma İdaresi” kurulması için bir kanun teklifi hazırladım. Kanun teklifimi CHP’nin Genel Başkanı Deniz Baykal ve 36 CHP milletvekili, Refah Partisi Adıyaman milletvekilleri Ahmet Doğan, Ahmet Çelik, Anavatan Partisi Adıyaman Milletvekili Mahmut Bozkurt, Doğru Yol Partisi Adıyaman Milletvekili Mahmut Nedim Bilgiç imzaladı. Kanun teklifini 18 Temmuz 1996 tarihinde TBMM Meclisi Başkanlığına sundum. Kanun teklifim TBMM Meclisi Genle sekreteri ve Kanunlar dairesi tarafından incelendi. Uygun Bulundu. TBMM Meclisi Bütçe Plan Komisyonuna havale edildi.

Bütçe Plan Komisyonunda görüşülmesi sırasında, kanun teklifimim altında imzası olan Adıyaman milletvekilleri, partilerinin milletvekilleri ile görüşüp, teklifin Bütçe Plan Komisyonunda kabul edilmesine katkı vermediler. Kanun teklifim Bütçe Plan Komisyonunda red edildi. Genel Kurula gelmedi ve yasalaşmadı.

Milletvekilliğim sırasında adını sormadan Adıyaman halkına hizmet etmeye devam ettim. Buna bütün Adıyaman halkı tanıktır.

18 Nisan 1999 tarihinde milletvekilliğim sona erdi.

Milletvekilliğim sona erdikten sonra da, 22 yıldır adlarını sormadan Adıyaman halkına hizmet etmeye devam ediyorum. Buna bütün Adıyaman halkı tanıktır.

Adıyaman'da yayınlanan gazetelerde ve haber sitelerinde köşe yazarlığı yapıyorum. Köşe yazılarımda Adıyaman sorunları ve çözümüne yönelik yüzlerce köşe yazısı yazdım.

Adıyaman’ın sorunları ve çözümü adıyla bir kitap yazdım. Kitabı, Adıyaman siyasi il başkanlarına merkez ilçe, Besni Gölbaşı, Tut, Kahta, Çelikhan ilçesi siyasi parti, sivil toplum örgütlerinin başkanlarına, Adıyaman’da yayınlanan gazetelerin ve haber sitelerin köşe yazarlarına, merkez ilçe mahalle muhtarına gönderdim.

Kendimi Adıyaman’a ve halkına adamış ve vakfeyleymiş bir Adıyamanlıyım. Buna Adıyaman halkı, Adıyaman yerel gazetecilerinden, Zeynel Abidin Kıymaz, Metin Harıkçı, Mahmut Tekin, Murat Çeliker, İbrahim Aslan, Ömer Karakuş, İbrahim Öteleş, Yunus Yaşar, Ruhi Alkan, Selçuk Akbaş, Ferhat Vural, Tarık Önder, Selahattin Alptekin, Abdurrahman Akçal, Mustafa Aloğlu, Mustafa İlik, Mehmet Emin Danış tanıktır.

Kendisi Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan kişi, benimle ilgili bir araştırma yamadan, bilgi sahibi olmadan, milletvekili olduktan sonra sınıf atladığımı, milletvekilliğim sırasında ve milletvekilliğim bittikten sonra Adıyaman’ı unuttuğumu, Adıyaman’la ilgilenmediğimi, Adıyaman halkına hizmet etmediğimi yazmış.

Şahsıma yönelik yapılan bu haksızlığı yapan kişiye gereken cevabın verilmesini Adıyaman halkının takdirine bırakıyorum.