Her şeyi affedin ama vatanınıza ihanet edenleri asla affetmeyin..! - Hz. Ali

            Bölücü terör örgütleri PKK ve yandaşı FETÖ bayram arifesinde bile kalleşçe saldırılara devam etmektedirler. İnsanlıktan nasibini almamış olan bu örgütler, dini bayramlarda bile insanların gönül rahatlığıyla bayramlarını kutlamalarına engel oldular. Hatta her gün başka evlere ateş düşürmekte ve başka anaların yüreğini yakmaya devam ediyorlar. Bir katilden, caniden, ahlaksızdan, vicdansızdan; örf, adet, gelenek, görenek, saygı, sevgi, şefkat, merhamet beklemek abesle iştigaldir. Tüm bu duygu ve hislerden uzak olan vatan hainler, yapabildikleri en iyi görev bu olsa gerek. Bu insanların akıl ve vicdanları satılmış ve devre dışı olduğu için, aksini beklemek boşuna, beyhude bir uğraştır.  Türkiye, yalnızca iç terörle uğraşmadığı gibi, dışardakilerle de uğraşmaktadır. İngiltere ve Almanya, Türkiye’deki elçiliklerini güvenlik nedeniyle kapatma karar almışlardır. Yapmak istedikleri şey algı operasyonu yaratmaktır. Âdete onları teşvik edercesine istediğiniz yerde istediğiniz gibi patlama, katliam yapabilirsiniz. Eğer gerçekten bir tehlike arz edecek herhangi bir unsura rastlamışlarsa buyurun Türkiye’deki yetkili mercilerle paylaşın. O zaman gerçekler üzerine kurulmuş bir dostluk olurdu. Amaçları iyi niyet olmuş olsaydı bunları paylaşır, birlikte hareket edilirdi. Maalesef iyi niyet görmediğimiz için olacaklara da engel olmadan bir an önce olacaklara yol vermek, yapmalarına göz yummaktan başka bir şey değildir.  Zaten duruma baktığımız zaman en büyük gücü Avrupa ülkelerinde alan terör örgütleri, sözde güvenlik nedeniyle kapatacaklar. Bu oyunu asıl organize eden güç sizlersiniz, Avrupa’dır. Bugün İŞİD’in tarihine bakıldığı zaman arkasında Amerika ve İngiltere vardır. Amaçları Şii ve Sünni arasında nifak tohumları sokmaktır. Gerçi İŞİD için herhangi bir mezhep kullanmak yanlış ve yersiz olur. Bunlar tamamıyla Avrupa tarafında üretilen ve bizim coğrafyamızda milli ve dini değerlerimiz üzerine inşa etmiş oldukları örgütlerdir. Bu şekilde bu bölgede savaş durmaması için bu tür argümanları devreye sokmaktadırlar. Kısmen de başarılı oldukları görülüyor.

PKK’nin diğer bir kolu olan PYD/YPD en büyük müttefiki, destekçisi, rehberi Amerika’dır. Havadan bu örgütlere gönderilen silah tüm dünya bilmesine rağmen kimseden en ufuk bir kımıldama görülmemektedir. Yeri geldiğinde Amerika ve Türkiye işbirliğinden bahsetmeden de durmuyorlar. Bu ilişkilerin ne kadar samimi ve gerçekçi olacağını siz(ler) karar veriniz. Son zamanlarda görüldüğü her iki taraftan da kırılmalar, güvensizlikler meydana geldi. Avrupa kendi içinde gruplar oluşturarak her biri bazı terör örgütlerini beslemektedir. Avrupa’da bir insan öldüğünde tüm Avrupa liderleri birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, terörü de lanetlemektedir. Bu kadar insanın varlığını düşünüyorlarsa, Ortadoğu’da her gün binlerce masum insan, sizin yani Avrupa’nın oluşturduğu terör örgütleri yüzünden ölmektedir. Hiçbir surette bunların samimiyetine inanmamak lazımdır.

Ağrı’da hayatlarını kaybeden şehitlerimizi anmadan duramayacağım. Çünkü Devlet ve millet kaynaştıkça bu terör örgütleri çileden çıkıyor. Bir korku imparatorluğu oluşturmaya çalışarak, sürekli şekilde insanları sindirmeye çalışıyorlar. Hain darbe olayında sonra Güney ve Doğu Anadolu’da milletin meydanlara inmesi, devletine ve hükümetine sahip çıkması onlar için ölümdü. Bu birlik ve beraberliği kırmak için her türlü menfur, çirkin yolu denemektedir. Artık unutulmamalıdır ki bu insanlar kendi safınıza çekmeniz imkânsızdır. Çünkü bu insanlar uyandı.

Vesselam…!!!