Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi şehir merkezindeki pastane ve tatlı salonlarını denetledi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi pastane ve tatlı salonlarında hijyendenetimi yaptı. Zabıta ekipleri gerçekleştirdikleri denetimlerde belirlenen kurallara uymayan ve temizliğe önem göstermeyen işyerlerine uyarılarda bulundu.
Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerle birlikte bayram denetimlerinin de aralıksız devam ettiğini ifade eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Adıyaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için sürdürdüğümüz denetimlerimizi Kurban Bayramı öncesi pastane ve tatlı salonlarında sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde başta hijyen olmak üzere genel bir kontrol yapıp, kurallara uymayan işyerlerine uyarılarda bulunduk” diyerek bilgi verdiler.
Denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Adıyaman Belediyesi yetkililerine ve ekiplerine teşekkür ettiler.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber