Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ve Adıyaman’da faaliyet gösteren okul servislerinin yöneticileri görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği, Adıyaman’da faaliyet gösteren okul servislerinin yöneticileriyle istişare toplantısı düzenledi. Adıyaman Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amiri Yakup Erdoğan, servis şoförlerinin sebep olduğu rahatsızlıklar ve servis şoförlerinin yaşadığı sorunlara değindi.

Servis şoförlerine yönelik yapılması planlanan eğitimler hakkında görüş alışverişlerinin de yapıldığı toplantıda; Servis araçlarında yüksek sesle dinlenen müziklerden korsan plaka ile taşımacılık yapılmasına, belirlenen ücretlerin dışına çıkılmasından araç camlarının siyah filmlerle kapatılmasına, genel temizlikten servis şoförlerinin kılık-kıyafet, saç-sakal gibi kişisel bakımlarına, araç içerisindeki davranış biçimlerinden, korna ve gürültü kirliliğine, egzozların genişletilmesinden öğrencilerin araç içerisinde sigara içmesine kadar birçok konuya değinildi.

Servis yöneticileri de yaşadıkları sıkıntılar hakkında yetkililere bilgi vererek destek istedi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber