Ülkemizin en köklü ve güvenilir bağış vakıflarından birisi olan İhlas Vakfı kurulduğu 1975 yılından bugüne her geçen gün insanların daha çok güvenini kazanarak ve her geçen gün hizmet ve yardım aşını genişleterek bugünlere gelmiştir.

Vakıf bugün ülkemizde her ile ulaşabildiği gibi diğer Türk topluluklarına ve dünyanın yardıma en çok ihtiyacı olan Tunus, Somalı ve Etiyopya gibi Afrika ülkelerine de yardım eli uzatmaktadır.

Yurtdışı bağış hizmetleri kapsamında en çok Afrika bağış seçenekleri tercihe dilmektedir. O bölgelerde yaşayan insanların açlık ve susuzlukla girmiş oldukları mücadele çok zorlayıcı ve destek isteyen bir süreçtir. Bu süreçte bizler ülkemiz adına çok başarılı yardım çalışmaları yürütmekteyiz.

Afrika kurban bağışı ile o bölgelerde açlıkla mücadele eden yetim, çocuk ve kadınlara sizlerde bir yardım eli uzatmak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Yine bu bölgelerde susuzlukla mücadele çok ağır şekilde geçmektedir. Ülke olarak bizler İhlas Vakfı aracılığı ve sizlerin desteği ile su kuyusu bağışı ile en zorlu bölgelerde su kuyusu açıyoruz ve binlerce insan için bir umur ışığı oluyor.

İhlas Vakfı

İhlas Vakfı kurulduğu günden bu yana en güvenilir bağış ve yardımlaşma kurumlarının başında gelmektedir. Kamu yararına hizmet veren vakıf sıfatı ile çalışan bu kurum insanların güvenini kazanmış ve her geçen gün bu güvenle büyümektedir.

Kurban bayramı dönemlerinde kurban bağışı kabul edilmektedir. Vekaletlerinizi vakfımıza devrederek bu dönemde kesilen kurbanlarınızın ihtiyaç sahibi insanlara ulaştığından emin olabilirsiniz.

Yine ramazan ayı içerisinde ramazan bağışı ve zekat bağışı kabul edilmektedir. Ramazanın gerekliliği olan bu bağışlar ile sizler sayesinde birçok ihtiyaç sahibi insana yardım edilmektedir.

Yine adak bağışı, yetim bağışı ve genel bağışlar ile insanların duasını alabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber