Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Yeryüzü Genç Girişimciler Derneği Başkanı Murat Ümit Çevik, dernek olarak Adıyaman’da yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi verdi.  
Yeryüzü Genç Girişimciler Derneği olarak toplumsal düzeyde eğitim ve girişimcilik konusunda projeler üreterek Adıyaman’a hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Murat Ümit Çevik, “Dernek olarak amacımız, tüm dezavantajlı grupların (kadın, engelli, genç, yaşlı vb)  dahil olmak üzere girişimcilerin kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışmanın geliştirilmesi amacına yönelik faaliyetlerde bulunmak, bu çerçevede istihdam yaratacak girişimcilere destek olmaktır. Derneğimiz aynı zamanda 4 farklı derneğin başkanlığında alanında uzman, kendini geliştirmiş, vefalı, amacı ve hayalleri Adıyaman Sevdalısı olan üyelerden oluşmaktadır. Adıyaman’da eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan mesire alanlarına, sanayiden ticarete  hemen her konudaki hizmetleri ve Adıyaman’ımıza kazandırmış olduğu vizyon sebebiyle sayın Valimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kabullerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyorum”dedi.  
Yeryüzü Genç Girişimciler ve Kültür Derneği Başkanı Murat Ümit Çevik ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Hepimizin amacı Adıyaman’a en güzel hizmeti sunabilmektir. Toplumların refah ve gelir düzeylerinin sağlanması için o toplumda yaşayan her insanın girişimcilik ruhuyla davranması, çalışkan ve üretken olması çok önemlidir”diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber