Vali Mahmut Demirtaş ve Adıyaman Milletvekilleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret etti.

Adıyaman’da devam eden bazı yatırım projelerinin daha etkin ve hızlı yürütülerek vatandaşın hizmetine bir an önce sunulması amacıyla karşılaşılan sorunları Bakanlıklar düzeyinde takip etmek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Vali Mahmut Demirtaş, Ankara temasları kapsamında, TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Milletvekili Salih Fırat’la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı makamında ziyaret etti.  
Bakanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Mahmut Demirtaş ve TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Adıyaman’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının devam eden proje ve yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. 
Adıyaman’da devam eden projeler ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyarette, Vali Mahmut Demirtaş ve TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde Adıyamana hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi. 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaretinin ardından Vali Mahmut Demirtaş, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Milletvekili Salih Fırat Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti. 

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber