Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilimizde görevlerini sürdürürken başka illere tayini çıkan ve önümüzdeki günlerde ilimizden ayrılacak olan İlçe Kaymakamlarına ve Vali Yardımcılarına iftar yemeği verdi.

        Vali Mahmut Demirtaş tarafından TPAO’da verilen iftar yemeğine 8 ilçe Kaymakamı ile 3 Vali Yardımcısı katıldı.
        İlimizde görev yapmakta olan Sincik, Tut ve Besni Kaymakamlarının başka illere atandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Kaymakam arkadaşlarımız ilimizdeki görevleri sırasında başarılı çalışmalara imza attılar. Gayretlerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Görev süreleri dolan Kaymakamlarımız ilimizde son derece verimli ve başarılı hizmetler gerçekleştirdiler. Kaymakamlarımıza bundan sonraki yaşamlarında ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum”dedi.
      Tayini çıkan kaymakamlar ise Adıyaman’da görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilden güzel anı ve  izlenimlerle ayrıldıklarını dile getirdiler. 
       İftar yemeği sonrası Vali Mahmut Demirtaş, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günlerinde ilimizi ve ilçelerimizi en iyi şekilde tanıtarak, temsil eden 8 İlçe Kaymakamını ve 3 Vali Yardımcısını “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.
Editör: Adıyaman Haber