Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın ve İl Emniyet Müdür Vekili Erol Etlik ile birlikte Adıyaman’da görev yapan Köy Korucuları Korucu Başları ile bir araya geldi.
İl Jandarma Komutanlığı Askeri Gazinoda düzenlenen öğle yemeğinde korucu başları ile biraraya gelen Vali Mahmut Demirtaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, korucu başları ile sohbet ederek, varsa sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Köy korucularının bugüne kadar kırsal kesimde ülkemizin, bölgemizin ve ilimizin huzur ve güveni için büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev yaptığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bugün köy korucularımızla öğle yemeğinde biraraya gelerek, varsa onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, kendileri ile görüştüm.
Köy Korucularımızın özlük haklarında yapılan ve devam eden iyileştirmeler konusunda bilgilendirme yapmak ve kendileri ile görüşmek ve tanışmak amacıyla toplandıklarını kaydeden Vali Demirtaş, “Köy korucularımız güvenlik güçlerimizle birlikte bugüne kadar önemli hizmetler yapmıştır. Hükümetimiz tarafından özlük haklarının daha da iyileştirilmesi konusunda da çalışmalar devam etmektedir”dedi 
Editör: Adıyaman Haber