Ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Son 3,5 yıldır Adıyaman’da görev yapan Sayın Valimiz, Adıyaman’da her alanda önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Özellikle Sahabe kabri Safvan bin Muattal ile ilgili külliye projesi konusundaki gayretlerini takdire şayan olarak buluyorum. Bu önemli projenin bir an önce bitirilmesi en büyük temennimizdir. Adıyaman’a turist sayasının artmasını istiyorsak, her şeyden önce turizm değerlerimize önem vermemiz lazımdır” diyerek Vali Demirtaş’a “Şehir Şiirleri Antolojisi” plaketini takdim ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
İş adamı Hasan Taşar ise “Vali olarak, son yılların en şanslı dönemini yaşıyoruz diyebilirim. Böylesi çalışkan ve sorunlara duyarlı olan bir valiye sahip olmaktan gerçekten gurur duyuyoruz. Sayın Valimizin, Adıyaman için gerçekten büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Görevi süresince Adıyaman’a çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum” dedi.
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise “Değerli hemşerimiz Mehmet Tevfik Göksu’nun İstanbul gibi metropol bir şehirde görev yaptığı süre çerçevesinde, her yerel yöneticiye model olabilecek projelerini görsel ve yazılı medyada yakinen takip ediyorum ve kendisiyle her zaman iftihar ediyorum” diyerek Başkan Göksu’ya başarı dileklerini iletti.

PHA

Editör: Adıyaman Haber