Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir’in de hazır bulunduğu programa Ravanelli ve Getoni Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genciz ile ortakları Mevlüt Güleç ve Abdullah Genciz katıldı.

Üniversite külliyesinde bulunan MİNYAMAN çarşısında hizmete açılan ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği öğrenci butiğine çok sayıda takım elbise, gömlek ve kot pantolon gibi tekstil ürünlerinden oluşan yardım paketleri bağışlayan hayırsever işadamı İbrahim Genciz, öğrenci butiğinin Üniversitede okuyan öğrenciler için önemli bir hizmet olduğuna vurgu yaptı.

Genciz,konuşmasında, “Biz kendi markamız olan tekstil ürünlerinden oluşan kolileri öğrencilerimize sunulması için öğrenci butiğine teslim ettik. Ben başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye böyle bir hizmeti öğrencilere sağladığı, bizlerin de yardımda bulunmamıza vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum” diyerek yardımlarının devam edeceğinin altını çizdi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise konuşmasında, “ASKON’dan tanıdığım değerli iş adamımız İbrahim GENCİZ ve ortaklarına öğrenci butiğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere butiğimizde kullanılır durumda olan çanta, kemer, ayakkabı ve tekstil ürünlerini doğrudan ihtiyacı olan öğrencilerimize sunuyoruz. Daha önce de farklı markaların bağışlarıyla çok sayıda öğrencimize kıyafet, ayakkabı ve çanta dağıttık. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu yardımların dağıtımı bundan sonra da gelen yardımlar ışığında devam edecektir” diyerek katkılarından dolayı Ravanelli ve Getoni firmasına teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber