Adıyaman’da Ülkücü gençler İzmir Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun saldırı sonucu öldürülmesinin ardından açıkla yaptılar.

Demokrasi parkında grp adına açıklamada bulunan Bahadır Özdüzen, eğitim ve öğretim yuvalarının, artık terör yuvaları olduğunu, herkesin bilmesini istediklerini söyledi.

Yetkilileri de eleştiren Özdüzen, şunları kaydetti:

“Üniversitelerde bulunan eşitlik, özgürlük çağrısı yapan dişi köpek hain PKK sempatizanlarının Fırat kardeşimizin kalbine sapladıkları bıçak, hepimizin kalbine saplanmıştır. Ambulans geciktiği için polis arabası ile Fırat kardeşimizin hastaneye götürülmesi önerisi söylendiğinde polisin cevabı ‘ bu bizim işimiz değil’ olup ölüme terk etmesi, polisin insanlık derecesini, ambulansın 45 dakikada hastaneye gitmesi, o görevililerinin çocukalarına yedirdikleri ekmeğin haramlık helallik derecesini ölçmektedir. Bunların tek nedeni Fırat kardeşim gibi gecesini gündüzüne katıp eğitim ve öğretim gören kardeşlerimin değil sadece torpil ile alınan memur ve işçilerin vazifelerini yapmamasından dolayıdır. Biz okuyan gençler öldürüldükçe, sizin hayat da kalma ihtimalinizde düşmektedir. Kalem tutan gençler olarak bizi korumayan polise, bizi kurtarmayan ambulansa, bizi okutmayan rektöre devlete sesleniyorum, kalemleri kırdık biz geliyoruz, kahpe düzene dur diyoruz”

BHA

Editör: Adıyaman Haber