Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından “Ailede Huzur” konulu seminer düzenlendi.

Dönüşüm Konağı Başarı Psikoloji Enstitüsü Deneyimsel Tasarım Öğretisi Uzmanı Sinem Demirkaya’nın verdiği seminer, TOGEM Mehmet Akif Ersoy Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Seminere Belediye meclis üyeleri Abdurrahman Gürbüzcan, Mahmut Karaman, Abdurrahman Karayılan, Ak parti eski Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karakeçi ile TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği program, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
Katılımcıların pürdikkat izlediği seminerde önemli konulara değinen Deneyimsel Tasarım Öğretisi Uzmanı Sinem Demirkaya, çocuğu büyütürken nasıl yetiştirebiliriz? Çocuğumuzda sorumluluk bilinci nasıl gelişir? Eşler ve çocuk arasındaki ilişkide doğru bildiğiniz yanlışlar nelerdir? Yenilikçi mi, gelenekçi mi, ebeveyn olmak gerekir? Çocuklarımızdaki memnuniyetsizlik nelerdir? Arkadaş ebeveynler olabilmenin ne sakıncası olabilir? Model alınabilecek ebeveyn nasıl olunur? Otorite nedir ve evde otorite nasıl olur? Daha huzurlu ve daha mutlu bir aile ortamı nasıl oluşur? Çocuğumuzun mutluluğu için anne-baba olarak şimdiden neler yapmamız işe yarar gibi çeşitli konuları işledi.

BHA

Editör: Adıyaman Haber