Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Kaynak Teknolojileri Bölümü öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından Kaynak Teknolojileri İmalat İşlemleri dersi kapsamında metalden yapılmış ürünler sergisi açıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konser ve Gösteri Alanı’nda açılan sergiye Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Sergide öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ile öğrencilerin Kaynak Teknolojileri İmalat İşlemleri dersi kapsamında atölyede metalden yaptığı çeşitli ürünler sergilendi.

Demiri çeşitli şekiller üzerinde işleyen öğrenciler sokak lambasından sehpaya, kafesten park ve bahçe mobilyalarına kadar birçok ürünü sergilediler.

Serginin açılışında konuşan Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, serginin uygulamalı eğitim verildiğini göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin kaynak teknolojileri alanında kendilerini yetiştirdiğini, okuldan mezun olmadan kendi alanlarında birçok bilgiyi uygulamaları olarak aldıklarını söyledi.
Sergiyi gezen ve ürünler hakkında öğrenciler bilgi alan Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, ilginç ve güzel bir sergi gezdiğini ifade ederek, sergide emeği, alın terini gördüğünü belirtti.
Sergilenen ürünler bir süre sonra Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından belirli fiyatlar karşılında satışa sunulacak.

BHA

Editör: Adıyaman Haber