TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye Petrolleri (TPAO) Bölge Müdürlüğünde STK temsilcileri ile düzenlenen toplantının ardından Hükümet binası önünde tören mangası tarafından karşılandı.

Başkan Kahraman, beraberinde Ak Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Abdullah Erini makamında ziyaret etti. 
Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra toplantı basına kapalı gerçekleşti.

Daha sonra valilik ziyaretinin ardından Kahraman, Adıyaman Üniversitesi Prof. Dr. M. Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Kahraman, daha sonra bir düğün salonunda Adıyaman Belediyesi eski Başkanı Necip Büyükaslanın oğlunun düğününe katıldı.
Reşat Büyükaslan ve Münevver Gürsoyun  Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu tarafından kıyılan nikah törenine şahitlik eden Kahramana Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Vali Abdullah Erin eşlik etti. 
Nikahta konuşan Başkan Karaman, “Güzel bir gün oldu, bugün zira 15 Temmuz karanlık olmaktan çıktı. Aydınlık oldu. Türkiye’miz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle meydana çıktık ve darbeyi önledik ve inşallah bundan sonra halkın bu direnci bundan sonra inşallah bir daha darbe olmayacak. Bu darbe sonrasında aydınlık günlerin ilk nikahlardan birisi olsa gerek. Değerli Cumhurbaşkanımızın nasihatini tekrar etmek istiyorum, 3 çocuk cumhurbaşkanımızın bu tavsiyesi ilmidir. Fantezi değildir. Genç nüfuz her ülkeye lüzumdur, bir Köroğlu bir Ayvaz çalışmaz ne olacak der? Oysa çocuklar büyüyecek, okula gidecek, hala çalışır, çocuk çalışır, kalkınma için şarttır, elzemdir. Dolayısıyla doğru bir tavsiyedir, hepimiz tavsiyesine katılıyoruz” şekilde konuştu
Karaman, çiftin evlilik cüzdanını vererek tebrik etti.

Daha sonra çiftle hatıra fotoğrafı çektiren Karaman, çiftin evlilik cüzdanını verdi. 
Nikah töreninin ardından Kahraman, dinlenmek üzere TPAO Bölge Müdürlüğü konaklama tesisine geçti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber