ASU TV’de İskender Korkut’un hazırlayıp sunduğu Hedef Programında bu hafta Ankara’da düzenlenen 1. Adıyaman Tanıtım Günleri masaya yatırıldı.
            Atatürk Kültür Merkezi salonunda Canlı olarak yayınlanan ve İskender Korkut’un hazırlayıp sunduğu Hedef Programın konukları Gazeteci Yusuf Dündar ve Metin Harıkçı oldu.
            Adıyaman tanıtım günleri nedeniyle Ankara’dan Canlı olarak Adıyaman’a ve izleyicilere seslenen İskender Korkut, düzenlenen etkinliğin beklenilenin üzerinde ilgi gördüğünü belirterek, Adıyaman adına çok önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.
            Özellikle açılış törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra bakanların katılmasının Adıyaman adına çok önemli olduğunu belirten Korkut, tanıtım günlerine katılan bütün katılımcılara, stant açanlara, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.
            Adıyaman ilinin çok güzel değerlerinin olduğunu Ankara’da bir kez daha gördüklerini ifade eden Gündem Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yusuf Dündar, Adıyamanlıların il dışında birbirlerine çok daha destek olduklarına dikkat çekti.
            Düzenlenen etkinliğin ilk olmasına rağmen Atatürk Kültür Merkezinin açılan stantlar sayesinde çok iyi doldurulduğunu ve Adıyaman’ın her türlü ürünlerinin hemen hemen bir çoğunun sergilendiğini ifade eden Dündar, tanıtım günlerinin düzenlenmesinde büyük katkı sunan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a, stant açan herkese, basın mensuplarına, tanıtım günlerine katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
            Düzenlenen etkinlik sayesinde Huzuru ve Barışı Ankara’ya taşıdıklarını ifade eden Yeniyol Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Sabah Gazetesi Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı, Tanıtım Günü münasebetiyle Adıyaman’ın Ankara’da vitrine çıktığını ve bu sınavdan tam not alarak tanıtım günlerinin tamamlandığını söyledi.
            Muhteşem bir açılış törenine şahit olduklarını belirten Harıkçı, dört gün süren tanıtım günlerinin dört gününün de dolu dolu geçtiğini ifade ederek, 45 binin üstünde katılımcının olmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirtti. Valisinden, Belediye Başkanına, ilçe kaymakamlarından, belediye başkanlarına, STK Başkanlarından, işadamlarına, basınından kurum çalışanlarına, kısacası stant açan herkesin görevini çok iyi yerine getirdiğini ve bu sayede tanıtım günlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tanıtım günlerine emeği geçen herkese teşekkür etti.
            Program sonunda kısa bir değerlendirme yapan Hedef Programı yapımcısı İskender Korkut, Tanıtım Günlerinin Adıyaman açısından çok olumlu geçtiğini ve yapılacak bir değerlendirme toplantısının ardından şimdiden ikinci Adıyaman Tanıtım günlerinin hazırlıklarına başlanması gerektiğini ifade ederek, programa katılan gazeteci Yusuf Dündar ve Metin Harıkçı’ya teşekkür ettiğini söyledi.
Editör: Adıyaman Haber