Antalya Sine Eğlence ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve birbirinden değerli isimlerin katıldığı düğün merasimine; Adıyaman 21 ve 22. dönem milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Üyelerinden Ömer Özkartal, Vakıf Başkan Yardımcısı Hamza Taşan, iş adamlarından Ramazan Balık, Şehmuz Kadıoğlu, Özkan Akkurt, Müslüm Avcı, Hacı Balık, Oruç Yıldız, Türk Halk Müziği sanatçısı Tuncay Okutan, Antalya Adıyamanlılar Dernek Başkanı Recep Ejderha ile Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Altuğ, Antalya’daki Adıyamanlı bürokratlardan Necmettin Orhan, Ramazan Memi ve çok sayıda davetli katıldı.
Mevlüt Yıldız ve Canan Sonkaya çiftinin nikâhı, Kepez Belediyesi nikâh memuru tarafından kıyılırken evlilik cüzdanı da gelin Canan Sonkaya’ya verilip mutluluklar dilendi.

Çiftin nikâh şahitliğini ise Adıyaman eski milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Üyelerinden Ömer Özkartal ve iş adamlarından Ramazan Balık yaptı. 
Bu anlamlı günde duygularını dile getiren eski Adıyaman milletvekili Mahmut Göksu, “Gelin hanımın babasını ve ailesini uzun yıllardır yakinen tanımaktayım. Yaklaşık on yıldır genel merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’mıza ailece büyük emeği geçmiştir. Her iki aileyi de tebrik ediyorum. Gelin ve damat kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah evliliklerini daim etsin” diyerek düğüne katılan bütün davetlilere teşekkür etti. 
Türk Halk Müziği sanatçılarından Tuncay Okutan, davetlilerden büyük bir alkış aldı. Sonkaya ve Yıldız ailelerini tebrik eden Okutan, okuduğu tüm türkülerini başta damat ve gelin kardeşi olmak üzere bütün davetlilere armağan ettiğini belirterek, yeni çifte mutluluklar diledi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber