Şırnak 21. ve 22. dönem milletvekili Abdullah Veli Seyda, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kurucu Üyesi,Şırnak 21. ve 22. dönem milletvekili Abdullah Veli Seyda, mecliste birlikte görev yaptığı Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Hemşerileri ile birlikte Başkan Kutlu’ya yaptığı ziyarette konuşan Seyda, “Hüsrev bey benim çok yakın bir dostum, sevdiğim bir devlet adamıdır. Beraber iki dönem milletvekilliği yaptık. Biraz geç de olsa bugün kendisini belediye başkanlığı görevinden tebrik etmek istedik. Bundan sonraki görevlerinde kendisine başarılar diliyorum. Hem Adıyaman Hüsrev Bey gibi bir başkana sahip olduğu için şanslı, hem de Hüsrev bey Adıyaman gibi değerli bir şehre başkan olduğu için çok şanslı. Rabbim muvaffak etsin” diye konuştu.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasette ve maneviyatta büyüğümüz olan Abdullah Veli Seyda beyefendinin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Partimizin kuruluşunda da, ilk yaptığımız mitingde de ilimize teşrif eden büyüğümüz, sonrasında da hep Adıyaman’ın yanında yer almıştı. Milletvekilliğimiz döneminde de büyüğümüz olarak bizleri doğru yönlendiren ve bugün de yine maddi ve manevi varlığını yanımızda hissetmemize vesile olan Abdullah Veli Seyda’ya ve beraberinde gelen arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber