Seyyah Bizim İller Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı`nca düzenlenen ve Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen SEYYAH (Bizim İller) projesi tüm hızıyla devam ediyor.

13-19 Mart tarihlerinde Gaziantep, Elazığ ve Mardin illerine düzenlenen geziye Şanlıurfa`dan yaklaşık 600 erkek katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne bağlı Gençlik Merkezi`nin organizasyonunda gerçekleşen geziye Belediye Gençlik Merkezi, Şanlıurfa Çok Programlı Lise, Yaylak Okulları, Viranşehir ilçesinden iki okul ÇEAŞ Anadolu Lisesi, Öğrenci Yurtları ve Gençlik Merkezi Üyeleri katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gezilere katılan gençlerin bütün masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ifade ederek, ``Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği Seyyah Bizim İller projesi kapsamında İlçelerden İl Merkezine gelen ve İl Merkezinden belirlenen İllere giden gençler Gençlik Merkezi çalışanlarının öncülüğünde gittikleri yerlerin tarihini ve turistik yerlerini gezip bilgi sahibi oluyorlar" dedi.

Seyyah Bizim İller projesi kapsamında gençlerin çeşitli illere gönderileceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ``Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında gezilerimiz günü birlik olarak düzenlenmektedir. Bu projeye katılan gençler Gazi Antep, Mardin, Adıyaman, Kahramanmaraş, Elazığ gibi illere gitmektedir. Ayrıca bu etkinliklere katılmak isteyen gençler, Bahçelievler Gençlik Merkezine giderek şahsen başvuru yapması gerekmektedir`` diye konuştu.

 

Yeniyol Haber Merkezi

Editör: Adıyaman Haber