Sevgiliye söylenen ağır sözler, genellikle sevgililer arasında çok şiddetli kavgalar olduğunda sarf edilir. Bu sözler belki içten söylenmezler, ağır sözler söylemek belki o gerilimli anda istem dışı olmuştur ancak, ister kadın ister erkek olsun, canı yanan taraf bu yola başvurabilir. Bazen sevgililer arasında birbirlerine muhtaç olmadıklarını dile getiren atarlı sözler de söylenir. Taraflardan birinin egosu zarar gördüğünde gururuna yedirmeyerek ağır sözler sarf edebilirler.

Sözler aşkın en güzel tamamlayıcısıdır. Âşık bir insan yaşadığı her türlü duyguyu karşısındaki insana sözleri ile anlatır. Anlamlı sözler en güzel aşkların içinden doğar ve dillere dökülür. Ancak her şey yolunda iken söylenen sözlerin amacı ile ilişki kötüye gittiğinden ya da ayrılık yaşandığında söylenen sözlerin amacı oldukça farklıdır. Özellikle ayrılıkların ardından söylenen sözler daha çok acı, pişmanlık, kırgınlık ya da kızgınlık içermektedir. Sertsozler.com site içeriğinde yer alan sözler sizlere her döneminizde eşlik etmektedir. Aşkınızı yaşarken de, ayrılığınızı yaşarken de karşınızdaki insana tüm duygularınızı kısa ve öz bir şekilde anlatabilmek için sizleri sitemize bekliyoruz.

Ağır Sözler Kalp Kırar mı?

Fakat genellikle Sevgiliye söylenen ağır sözler içten söylenmez. Bir kızgınlık hali içinde, bir olayın içinden çıkılamadığında söylenirler. Bu sözler başkalarının algılandığından çok daha ağır sözler olduğundan gerilimi hemen yükseltirler. Böyle durumlarda, söz ağızdan çıkmamışken, ortam değiştirmek ve en azından 45 dakika sakinleşmek için yürüyüşe çıkmak, atarlı sözler sarf etmekten daha iyidir. Çünkü gerilim artarsa hemen akabinde ağır sözler de sarf edilecek ve durum iyice içinden çıkılmaz hale gelecektir.Sevgililer güzel sözler söyleyerek birlikteliği sürdürmeliler. Kötü ve ağır sözler bir ilişkide artmışsa o ilişki kopma noktasına doğru hızla ilerler.

Editör: Adıyaman Haber