Sevgi Evleri bahçesinde düzenlenen aşure programına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Kent Konseyi Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek ile sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Muharrem Ayı vesilesiyle sevgi evlerinde kalan çocuklara paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşatmak amacıyla Aşure programı düzenlediklerini kaydeden Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, “Biz istedik ki Muharrem ayının kutsiyeti ve özelliği nedeniyle sevgi evlerinde kalan çocuklarımızla birlikte bu aşureyi yiyelim. Dostluğumuzu, sevgimizi yüreğimizde paylaşalım. Aşure programına teşrif eden sayın Valimize, sayın Milletvekilimize ve katılım sağlayan diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.

 Organizasyondan dolayı Kent Konseyi Başkan ve Üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, “Burada kalan çocuklarımızın bu ilgi ve alakaya ihtiyaçları vardı. Gösterdiğiniz bu duyarlılıkla çocuklarımızı mutlu ettiniz. Çocuklarımızın toplumla kaynaşmaları açısından böyle etkinliklerin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Muharrem ayının ruhunda birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün anlamı saklıdır”dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ve Milletvekili Adnan Boynukara, özenle hazırlanan aşureleri sevgi evlerinde kalan çocuklara ve diğer misafirlere dağıttı. 

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber