Yunus Emre Mahalle Muhtar Adayı Selma Çakmak:“Makam İçin Değil, Hizmet İçin Adayım”

                  Mart ayında yapılacak olan muhtarlık seçiminde Yunus Emre Mahallesinden muhtar adayı olan Selma Çakmak, Makam için değil, mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.
Yaklaşık 15 yıldır Yunus Emre Mahallesinde ikamet ettiğini belirten Selma Çakmak mahalle olarak diğer mahallelere nazaran sorunu en çok olan mahallede olduklarını ve kısmet olursa seçilmesi halinde bu sorunları çözmek için aday olduğunu belirterek şunları söyledi; “Mahallemiz ilimizin en ücra mahallesinden birisi ve en çok hizmet bekleyen mahallelerden birisidir. Mahallemizin acilen sağlık ocağına, taziye evine ve birkaç tane çocuk parkına ihtiyacımız var. Mahallemizde asfaltlanmayan sokaklarımız var. Özellikle Çevik Kuvvet diye bilinen lojmanların olduğu yerde kanalizasyon sorunumuz var.  Şevenk diye adlandırılan bölgemiz köydü ve zamanla mahallemize bağlandı ancak durumu içler acısı. Burası acilen bir çok konuda hizmet bekliyor. Seçilmem halinde benim kişisel tespit etmiş olduğum sorunlarımın yanı sıra mahallemde ev ziyaretleri yapıp mahalle sakinlerinin de mahallemizde ilgili sorunlar ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunacağım”
Muhtarlıkların kimseye tapulu olmadığını belirten Çakmak; “Şayet hizmet varsa ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden memnunsa mevcut muhtarlar devam etmeli. Ancak görev süresi boyunca mahallesine bir şey katamamışsa, uzun yıllar muhtarlık yapmışsa bana göre bir yerde bu kadar yeter deyip yeni genç dinamik arkadaşlarımızın önü açılmalı. Bu mahallede bizler yaşıyoruz, bizden sonra çocuklarımız yaşayacak, çocuklarımızdan sonra ise torunlarımız yaşayacak ve bizler onlara daha güzel yaşanabilir bir mahalle bırakmak adına Yunus Emre Mahalle sakinlerinin dualarına ve oylarına talibim.” Dedi.
Editör: Adıyaman Haber