Sel Felaketinin İzleri Temizleniyor

Adıyaman’da Sel Temizliği

 

Adıyaman’da geçen perşembe günü yaşanan sel felaketi sonrası, Belediye ekipleri yollarda oluşan çamurları temizlemeye devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin sel felaketinin ardından başlatmış olduğu temizlik faaliyetleri neticesinde, birçok cadde ve sokak temizlendi. Çalışmalar kapsamında en son Eğriçay’ı mevkiine yoğunlaşan ekipler, bölgedeki altgeçitte önce yağmur suları ile gelen çamur ve katı atıkları temizledi, ardından güzergâhı tazyikli suyla yıkadı. Sel ile birlikte güçlükle yapılan altgeçit ulaşımı normale döndü.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Adıyaman’da yaşanan sel felaketiyle birlikte cadde ve sokaklarda biriken çamur ve katı atıkların temizlik çalışmaları devam ediliyor. Bu yöndeki faaliyetler mesai mefhumu gözetilmeksizin yapılıyor. Vatandaşların mağdur edilmemeleri ve trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için cadde ve sokaklar temizlenerek, ulaşıma açılıyor. Eğriçay’ı mevkiinde yapılan çalışmalar da bunlardan birisi. Petrol Caddesi’ni Atatürk Bulvarı’na bağlayan altgeçitte biriken çamur ve benzer olumsuzluklar kısa sürede temizlendi. Ardından tazyikli suyla yıkanarak hizmete açıldı” denildi.                 

Editör: Adıyaman Haber