Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’ya daha iyi hizmet verebilmek ve Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyeler arasındaki koordinasyonu sağlamak adına rutin olarak düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Sorunların çözümü noktasında faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; Yerel Yönetimler Toplantımızı Hilvan Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Belediyelerde vatandaşın memnuniyeti, hizmetin etkili ve verimli noktasında koordinasyon gerekiyor. Bu toplantılar hem programın ahengi açısından hem de sorunların görüşülüp çözüme bağlanması açısından önemli toplantılardır diyerek verimli geçen toplantıda alınan kararların il ve ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Toplantının verimli geçtiğini belirten AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve yerel yönetimler başkanlığımızla bir toplantı yaptık. Birlikte Şanlıurfanın belediyeye ilişkin sorunlarını masaya yatırdık. Verimli bir toplantı oldu dedi.

Aylık istişare toplantısına ev sahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise: Toplantımızda istişarelerde bulunduk. Toplantıya katılan belediye başkanlarımıza teşekkür ederim dedi.

Hilvan Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü. 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber