Şanlıurfada toplu taşıma alanında emsal niteliğinde uygulamaları hayata geçirerek bir çok ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Transist 2016da Erişilebilirlik Ödülüne layık görüldü.

Büyükşehir Belediyesi, ulaşım kalitesini her geçen yıl Türkiye genelinde bir adım öteye taşıyor.

İstanbulda düzenlenen Transist 2016 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nda, mükemmellik kültürünün toplu ulaşım hizmeti veren kuruluşlarca benimsenmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen yarışmada ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ödülünü Başkan Vekili Nihat Kılıç aldı.

 Şanlıurfanın uluslararası sempozyumlarda güzel bir şekilde tanıtılarak ödül almasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Vekili Nihat Kılıç, Desteklerinden dolayı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu denli güzel ödüllerin Uluslararası kamuoyunda Şanlıurfaya kazandırılması bizleri sevindirmiştir. Allahın izni ile bu denli çalışmaların devamını getireceğiz şeklinde konuştu.

Öte yandan Toplu Ulaşım Ödülleri kapsamında her yıl hizmet ve eserleriyle ulaşım sektörüne önemli katkılarda bulunan kurum ve kuruluşlara ödüllüleri veriliyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; 2013 yılında Toplu Taşımada En iyi Proje ve Uygulama, 2014 yılında da En İyi Teknoloji Uygulama ödülü, 2015te  Urfa Ulaşım Cep Uygulaması ile bir çok ödüle layık görülmüştü.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber