Sanko Holding bünyesinde yer alan Adıyaman Sanko Tekstil Fabrikası çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
Merkezi Gaziantep’te bulunan Sanko Holding bünyesinde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Sanko Tekstil Fabrikası çalışanları aileleriyle Hisar salonda bu yıl 23.’sü düzenlenen ve 9 gün sürecek olan geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
Adıyaman Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdür Yardımcıları Hüseyin Özhan ve İhsan Güzel’in ev sahipliğini yaptığı iftar programına katılan protokol, işçiler ve aileleri ile iftarlar açtılar. İşçiler iftarlarını açtıktan sonra, çekilişle çeşitli hediyelerin sahibi oldular.
Programda bir konuşma yapan Adıyaman Sanko Tekstil Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, bu yıl 23.’sünü düzenledikleri iftar programının amacının Sanko’nun her bir bireyi ve onların aileleri arasındaki kaynaşmayı arttırmak olduğunu dile getirerek, “1989 yılında Adıyaman’da kurulan Sanko Holdinge bağlı Adıyaman’daki tekstil fabrikamız artık büyük bir aile. Burada çalışan arkadaşlarımızla her yıl Ramazan ayında iftarda buluşuyoruz. Bugünde böyle güzel bir organizasyonda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
İftar programından sonra Sanko Holding Adıyaman Tekstil Fabrikasında 10, 15, 20 ve üstünde çalışanlara plaket, 20 yıl üstünde olan 40 kişiye cumhuriyet altını ve takım elbise hediye edildi. Ayrıca program içerisinde çalışanlara çekilişle cumhuriyet altını ve çeyrek altın hediye edildi.
Editör: Adıyaman Haber