Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünde Başkanlık devir teslim töreni Antiochos Otelde düzenlenen iftar yemeği ve tören ile yapıldı.  

 

Nemrut Rotary Kulübü 2014-2015 dönem Başkanlığını sürdüren Ferit Binzet  bir yıllık görev süresinin dolması nedeniyle sürdürdüğü görevini yeni dönem Başkanı olan Abuzer Tanrıverdi’ye devretti. 

Devir teslim töreninde konuşan Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Ferit Binzet, başkanlığı Abuzer Tanrıverdi’ye devretmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

“Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Binzet, şöyle konuştu:

”Başta engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla 15 yıldır sürdürülen “Engellilerle Zirvede XV. Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesini Uluslararası bir boyuta taşıyarak hizmet çıtasını yükseltmeyi başardık. Özellikle Uluslar arası Rotary tarafından dünya genelinde en başarılı projeler arasında Dünya Başkanımız Gary CK Huang tarafından bu yıl ödüllendirilen Nemrut Projemiz aynı zamanda İlimizin ve Nemrut Dağı ören yerinin tanıtımına da önemli katkılar sağlamıştır. Projelerimizin yanı sıra kulüp üyelerimizin sayısındaki artış daha başarılı projeler üretmek için hepimizi motive etmiştir. Ben bir yıl boyunca Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün Başkanlığını yapmaktan gurur duydum. Görev sürem içerisinde bana destek olan tüm kulüp üyelerimize ve Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı tüm kulüp ve başkanlarımıza da teşekkür ediyor, görevimi “Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun” sloganı ile sürdürecek olan 2015-2016 dönem Başkanımız Abuzer Tanrıverdi’ye devrediyorum. Kendisine başarılı ve bol porojeli bir yıl diliyorum” 

1999 Yılında kurulan Nemrut Rotary Kulübünün bu güne kadar başarılarla dolu faaliyetlerinin olduğuna dikkat çeken yeni dönem başkanı Abuzer Tanrıverdi ise özellikle engelliler konusunda sürdükleri projelerinin uluslararası bir boyuta taşınması nedeniyle bu konuda şimdiden gelecek yıl için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Tanrıverdi,“Amacımız başta yaşadığımız kente etmek. Bu anlamda tüm kulüp üyelerimiz ile birlikte, Rotary 2430. Bölgeye bağlı bütün kulüpler gibi insanlığa hizmet edecek, toplumun sorunlarına çözümler üreterek yaşadığımız yere ve ülkemize karşı olan sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek olacaktır” ifadelerini kullandı.

PHA

Editör: Adıyaman Haber