İlk olarak Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü persolellerine eğitim vermeye başlayan Doğan, katılımcılara kişisel gelişim, beden dili ve şefkat konularında eğitim verdi.

Eğitim öncesi açıklamada bulunan Doğan, şunları kaydetti:

Adıyaman’da çok güzel bir şey yapılıyor. Tüm Türkiye’ye yayılacak. El ele vereceğiz. Birlikte yapacağız. Birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bugün çok önemli bir gün, eğer nasıl başlarsak öyle götürürsek, öyle gider. Bu proje en büyük desteği veren Adil Allan’a teşekkür ederiz. Güzel bir gelecek hazırlıyoruz biz çocuklarınıza. Şu içinde bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz. Bu topraklara gelirken çok çalıştık, çok emek harcadık. Burada herkesin vebali var. Bizim artık kollarımızı açmanın zamanı geldi. Biz içimizde birlik beraberlik sağlayamazsak, dışarıda sağlamıyoruz, bunu gördük biz. Kişisel gelişim seferberliği Adıyaman’da başlıyor. Bu hepimizin projesi. Hep birlikte yapmak zorundayız. Bazı şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. Nasıl başlarsak öyle bitiririz. Tükenmişlik sendromu ile başlarsak öyle bitiririz. Kaşları çatık, yüzü asık başlarsak öyle bitiririz. Şunu gördük ki tüketerek başlarsak, ülkeyi tüketmiş oluruz. Yoksa yarın çocuklarımıza bırakacağımız hiç bir şey olmaz. Basında Adıyaman şöyle yer aldı, Almanya basınında Adıyaman yer aldı. Adıyaman huzurun başkenti olmayı hak ediyor. Tüm Türkiye’ye huzuru yayalım Türkiye huzurun başkenti olsun. Yabancı basında da böyle yer aldı. Biz Adıyaman’ı öyle bir yer yapacağız ki, hem sanayi hem ticarette hem turizm de eğitim de merkez yapacağız. Rıccon akademiyi Adıyaman da açıyoruz

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan ise 2014 yılındaki 6-7 Ekim olayları ile başlayan Türkiyenin durumuna çok üzüldüğünü ifade etti.

Bunların üzerine İlhan Doğan ile irtiba geçtiğini anlatan Alan, Adıyaman Valiliğinin destekleriyle önce çocuklarda başlayan eğitimin şimdi kamu kurumlarında çalışan personellere verildiğini dile getirdi.

PHA

Editör: Adıyaman Haber