Adıyaman Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğüne atanan Emin Yücekaya'yı Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydin ve Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Ziyarette açıklama yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "İşkur Kurumunu ziyaret ederek yeni atanan İl Müdürümüz Mehmet Emin Yücekaya'ya yeni görevinde başarılar diledik. Üniversite ve İşkur arasında iş birliğini geliştirerek böylelikle daha verimli hale getirmek hedefimiz. Bundan sonraki süreçlerde iş birliğimizi daha da sıkılaştırarak faydalanmaktır"dedi.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Adıyaman Çalışma ve İşkur İl Müdürü Emin Yücekaya ise şunları söyledi:
"Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü beyefendinin ziyaretinden dolayı memnun oldum. Umarım ilerleyen dönemlerde iki kurum arasındaki ilişkileri güçlendirerek bir birinden faydalanır durumak getirmektir amacımız. Bu amaçla Adıyaman'a katkı sağlayacağı umudu içerisindeyiz. Ayrıca hocamın gelişinden dolayı çok memnun oldum"


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber