Türkiye`nin ilk bayan polisiye yazarı Gonca Çiftçioğulları, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş`ı makamında ziyaret ederek, yeni kaleme aldığı ve okuyucularıyla buluşan “Gece Gelen Ölüm ve Öyle Bir Bedel ki” kitaplarını imzalayarak takdim etti.

Ziyarette, yeni kaleme aldığı romanla ilgili Vali Demirtaş’a bilgi veren Yazar Çiftçioğulları “Gece Gelen Ölüm” isimli kitabının en güzel polisiye romanlar kategorisinde başarılı bir grafik çizdiğini, piyasaya yeni çıkan Aşk/dram türünde yazdığı Öyle bir Bedel ki kitabının da çok kısa sürede ilk iki baskısını tükettiğini ve çok satan kitaplar arasında yer aldığını söyledi.

Ziyarette, Adıyaman Tanıtım Günlerini de değerlendiren Yazar Gonca Çiftçioğulları, “25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshanede düzenlenen Adıyaman Tanıtım günleri başarılı bir şekilde geçerek amacına ulaşmıştır. Tanıtım günlerinde yazarlarımızın standı ve kitaplarımız büyük bir ilgi gördü. Böylesi güzel bir organizasyonun içinde yer almaktan dolayı da çok mutluyum. Bu tür etkinliklerle Adıyamanlı bütün yazarlara fırsat sağladıkları için Sayın Valimize teşekkürlerimi iletiyorum. Gonca Çiftçioğulları konuşmasında, büyük bir tarih mirasına sahip olan Adıyaman`ın her yönüyle gelişmeye çalışan başarılı bir il olarak göz doldurduğunu ve bu tür tanıtımlar vesilesiyle genel kültür, örf ve adetleriyle birlikte tarihinin de tanıtıldığını ve İstanbul’da bu etkinliğin çok ilgi çektiğini sözlerine ekledi. Ayrıca yine kendisinin yazdığı ve kurgusu Adıyaman da geçen ve her yönüyle Adıyaman’ın anlatıldığı "Güneşin kızı" isimli polisiye/aşk türünde yazdığı romanının da yakın bir zamanda okuyucularıyla buluşacağı müjdesini verdi.

Yazar Gonca Çiftçioğulları, kültürel açıdan büyük atılımların yaşandığı Adıyaman’da geçtiğimiz Mayıs ayında ilk defa yapılan Adıyaman Kitap ve Üniversite Tanıtım Günlerinin de Adıyamanlı yazarların okuyucularla tanışmasına ve buluşmasına vesile olduğunu vurgulayarak, “Adıyaman da ve Türkiye genelinde yapılan bu tür etkinlikler hem ilimizin tanıtımı açısından hem de yerli yazarların daha geniş okuyucu kitleleriyle kucaklaşması açısından çok önemli faaliyetlerdir. Bu tür organizasyonlarla yazarlar yerelde kalmayarak kitaplarını çok daha geniş kitlelere duyurma fırsatı elde etmektedir. İlimize her alanda olduğu gibi kültürel açıdan da bir sinerji yaratan Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum”dedi. 

Yazar Gonca Çiftçioğulları’nın ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, gerek Kitap ve Üniversite Günlerine gerekse de Adıyaman Tanıtım Günlerine Adıyamanlı yazarlarımızın kitaplarıyla katılması ve organizasyona renk katması memnuniyet vericidir. Buna benzer etkinliklerle ilimizi her yönüyle tanıtmaya devam edeceğiz”dedi.

Ziyarette, Yazar Gonca Çiftçioğulları, Vali Mahmut Demirtaş’a Gece Gelen Ölüm ve Öyle Bir Bedel ki” kitaplarını imzalayarak takdim etti.  

Editör: Adıyaman Haber