Beyaz altın üzerine o bir adet pırlanta için neler yapılıyor sizlerde biliyorsunuz. Pırlanta tek taş günümüzde sevginin, sadakatin timsali olarak atfedilmektedir. Aslında geçmiş yıllarda yüzük zaten bir sadakatin işareti görevini görmekteydi.

Günümüz yüzyılında ise evlenme teklifi alırken olmazsa olmazların başında tek taş kural haline gelmiştir. Beyaz altının üzerine konulan o bir adet pırlanta neler anlatmakta, neler ifade etmektedir, ne anlamlar yüklenmektedir. Evlenme teklifi sırasında verilen o tek kadınların dünyasında büyük ilgi görmektedir.

Tek Taş Modelleri

Karat ölçüsüne göre boyutu ve fiyatı değişmektedir. Baget, yuvarlak ve düz olarak kesilen ve tasarlanan modelleri vardır. Baget kesimlerin setlerinin içerisinde tek taş yüzükler, kolye ve küpe ile birlikte yer almaktadır. Tek taşın anlamının büyük olduğu bilinmektedir. Pırlanta tek taş almak için; evlenme teklifi, doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü olarak saymak istesek her zamanda ve dönemde ilk hediye tercihlerinizden biri olabilir bir kurtarıcı olarak görülmektedir. Sizler de tek taş modellerine bakmak fiyatları hakkında bilgi edinmek isterseniz https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler linkine bakabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber