Asrı Saadet Derneği Adıyaman Şubesi tarafından Rahmet ve Mağfiret Peygamberi Hz Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimiz konulu konferans verildi.

Bir düğün salonunda düzenlenen konferansa vatandaşlar ilgi gösterdi. Düzenlenen konferansta Yüksek Fizik Mühendisi Dr. Abdulcabbar Boran, konuşmacı olarak katıldı.

Program ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler söylendi. Daha sonra Yüksek Fizik Mühendisi Dr. Abdulcabbar Boran, peygamber efendimizin hayatı hakkında sunumda bulundu.

Kuran-ı Kerimin barış ve huzurun tek adresi olduğu belirten Boran, “Kuran ayetleri ile iki cihan serveri Hz Muhammed Mustafa (S.A.V) efendimize güzide sahabesinin rahmet ve mağfiret ile yaşadıkları asrı saadet konulu konferansımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bizim için huzurunuz da olmak müstesna bir gün müstesna bir zaman Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın huzuruna hepinize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Kuran alemlerin uğruna yaratıldığı Hz Muhammed Mustafa (S.A.V) son şeriat kitap kainata Allah’ın büyük nimeti çağımız kuran çağı, çağımız hidayet çağı belki bu sözler size üst perdeden gelebilir önümüzdeki günler hepiniz bunu tasdik edeceksiniz kalbinize nakşedeceksiniz hidayet çağı bu çağın kuran çağı olduğunu hepiniz yaşayacaksınız. Çünkü mutlaka asrı saadet yaşanacak. Kuran barışın, huzurun, mutluluğun tek adresi tek limanı başka bir adres yok” dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber