MÜSİAD Adıyaman Şubesi, geçtiğimiz günlerde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fikret Salmaner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Adıyaman eski Emniyet Müdürü Mehmet Bilici’nin emekli olmasıyla boşalan koltuğa geçtiğimiz günlerde atanan Fikret Salmaner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MÜSİAD Adıyaman Şubesi yönetimi, yeni Emniyet Müdürüne başarılar diledi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Dağtekin, “MÜSİAD heyeti olarak geçtiğimiz hafta Çakal Köprüsü üzerinde yaşanan ve ilimizi yasa boğan feci trafik kazasından sonra yoğunluğuna istinaden birkaç gün gecikmeli ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğumuz yeni Emniyet Müdürümüz Fikret Salmaner beye iyi dilek temennilerimizi iletmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sayın müdürümüze özellikle MÜSİAD olarak, işadamları olarak, huzuru, barışı, kardeşliği ve bunun devamını önemsediğimizi belirtmek istiyoruz. Adıyaman’ımız bu noktada güzel bir yerde. Bu güzel ilimizin, bu güzel insanların, örf ve adetlerini daha huzurlu bir şekilde sürdürmeleri için hepimize çeşitli görevler düşüyor. Sayın müdürümüzün de geçmişten gelen bir tecrübesinin olduğunu bildiğimiz için Adıyaman ile ilgili çok önemli işler yapacağına inanıyoruz. Sayın müdürümüzün Adıyaman’da görev yaptığı yıllarda bende Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı görevini yürütüyordum. O dönemden kalma bilgilerimizle çalışkanlığını ve kurduğu iyi ilişkilerden dolayı müdür beyin bir huzur kenti olan Adıyaman’da huzuru arttıracak çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Salmaner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Adıyaman Şubesi başkanına ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. Adıyaman bir huzur şehridir. Şehrimize huzur katmak bizim öncelikli gayemizdir. Önceden de meslektaşlarımızın yapmış olduğu çalışmaların devamını sağlayacağız. İşimizi yaparken eksiğimiz olabilir, yanlışımız olabilir, gördüklerinizi bize söylerseniz hizmetimizin kalitesini arttırmak bizim birinci önceliğimiz olur. Adıyaman’da göreve başlamanın bahtiyarlığı içindeyim. Yoğun ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: Adıyaman Haber