MÜSİAD tarafından Adıyaman’da gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılmak için Adıyaman’a gelen MÜSİAD Genel Başkan Vekili Eyüp Uğur, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan 4. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen MÜSİAD Genel Başkan Vekili Eyüp Uğur, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek sohbet ettiler.
Ziyarette, Adıyaman’ın gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Vekili Uğur, “Adıyaman, MÜSİAD için çok önemli bir yere sahiptir. Adıyaman’a gösterdiğimiz önemi Genel Başkanımız sık sık dile getirmektedir. 4. Olağan Genel Kurulu Toplantısına katılmak üzere bir kez daha bu şehre gelmek beni çok mutlu etti. Ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD gibi önemli bir oluşumun yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkan Kutlu, ziyaret sonunda misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber