Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydın da hazır bulundu. Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetim kurulu üyeleri ise Üniversitede bulunmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü’ye yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Makam ziyaretinin ardından Gönüllü ile birlikte kampüs alanında bir gezinti yapan Başkan Taş ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyerek, MİNYAMAN, Adıyaman Evi ve yapımı devam eden Üniversitemiz camisinde incelemelerde bulundu.

Başkan Taş, gezinin sonunda basın mensuplarına yaptığı konuşmada Gönüllü’nün, Üniversitede 20 bin öğrenciye hem eğitim verdiğini hem de kültürel faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Rektör Gönüllü’nün başarılı işlere imza attığını kaydeden Başkan Taş, yapılan çalışmalardan dolayı Gönüllüye teşekkür etti.

PHA

Editör: Adıyaman Haber