TBMM Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında tahsis edilen bölümde faaliyete geçen TSE Adıyaman İl Temsilciliği de ziyaret etti.

Türk Standartları Enstitüsü Adıyaman İl Temsilciliği faaliyete başladı. TBMM Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara, İl Genel Meclisi Başkanı İrfan Yılmaz, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahnman Dimez,Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem TSE İl Temsilciliğini ziyaret ederek verilen hizmetler ile ilgili TSE Adıyaman İl Temsilcisi Jülide Başsürücü’den bilgiler aldılar. 
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TSE hizmetlerinin Adıyaman’da verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Firmalar için sağlanan kolaylığa dikkat çeken Aydın, firmalarınçevre illere gitmesine gerek kalmadığını vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSE İl Temsilcisi Jülide Başsürücü, “Ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız, Enstitü Başkanımız ve birçok bürokratımız bu hizmetin Adıyaman’a gelmesini sağlamıştır. Bu sayede hizmet sanayicimizin ayağına gelmiştir ve Adıyaman’ın gelişen sanayisi göz ardı edilmemiştir. İlimizde faaliyet göstermekte olan hizmet yeri yeterlilik kapsamındaki birçok firma bu hizmeti Gaziantep’ten almaktaydı. Araç proje hizmetleri, standart satış, gözetim muayenesi ve sızdırmazlık hizmetlerini de artık Adıyaman’dan alabilecekler. Aynı zamanda eğitim ve bilgilendirme toplantılarını Adıyaman’da sık sık organize edeceğiz. Bu hizmetlerin gelmesi öncelikle bir Adıyamanlı olarak beni de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bize burada yer tahsis eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Uslu’ya da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber