Mercan Tv Kasım Ayında Uydudan Yayın Yapacak

1994 yılından bu yana Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren Mercan TV, Kasım ayı itibariyle TÜRKSAT uydu yayını ile Adıyaman’ın dünyaya açılan penceresi olacak.

20 yıldır Adıyaman’ın sesi olan Mercan TV, Kasım ayından itibaren uydu yayını ile Adıyamanlıların sesini dünyaya duyuracak.
Uzun süredir üzerinde çalışılan uydu projesinin tamamlandığını müjdeleyen ve Kasım ayı itibariyle artık uydudan yayın yapacaklarını söyleyen Mercan TV Genel Müdürü İbrahim Aslan, bu gelişmenin Adıyaman’a hayırlı olmasını dilerken Mercan Tv’nin TÜRKSAT uydusundan yayın yapması için emek veren AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Milletvekili Murtaza Yetiş’e teşekkür etti. 
Günlük yayım yapan Yeniyol Gazetesi ile birlikte Ada İletişim A.Ş. bünyesinde bulunan Mercan TV’nin 20 yıldır olduğu gibi bundan sonra da, ilin problemlerinin üzerinde duran, objektif ve her görüşe yer verilen bir yayın politikasıyla, gurbetteki Adıyamanlılara da hitap edeceğini sözlerine ekleyen Aslan, ilde eksikliği hissedilen ulusal basın ayıplığını bu yolla ortadan kaldıracaklarına inandıklarını belirtti.
Editör: Adıyaman Haber