Lte Router, 4.nesil kablosuz iletişim teknolojisi sayesinde, yüksek hızı destekler. Yüksek veri güvenliğiyle cihaz ve ekipmanları ağa dahil eden ağ yönlendirici cihazlara Router deniliyor. Bu cihazın diğer routerlara göre farkı aynı anda bağlantı kurduğu iki farklı cihaza aynı hızı sunabiliyor olmasıdır. Kullanım alanı çok geniş olan router cihazlar, akıllı şebeke ve trafo merkezlerinin uzaktan izlenmesi, endüstriyel cihazlara uzak erişim, petrol ve gaz borularının uzaktan izlenmesi, kablosuz erişim noktalarının oluşturulması, kablosuz görüntü ve ses aktarımı, toplu taşımalara internet hizmeti gibi birçok alanda kullanılıyor. Evlerde kullanılan DSL ve VDSL hatlarının hızlarına göre çok daha hızlıdır.  150 Mbps’e varan download ve 50 Mbps’e varan upload hızlarına ulaşıyor.

LTE Router Özellikleri Nelerdir?

Bu performanstaki bir router ile 4K çözünürlüklü içeriklere erişebilir, oyun canlı yayını paylaşabilirsiniz. LTE Router cihazları VPN, Firewall, Ip filtreleme, IPsec, , port yönlendirme gibi birçok özelliği de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Hayatımızın her yerinde karşımıza çıkan Lte Router cihazları çok geniş bir kullanım alanına sahip.

ME LTE F/O serisi, fiber, WiFi ve VPN teknolojilerine göre tasarlanan bir mobil ağ yönlendiricisi cihazıdır. 64-bit işlemci ile özel olarak donatılmıştır ve Ethernet ve WiFi gibi arayüzler ile herhangi bir bağlantısı olan ağ cihazlarını internete veya yerel bir ağa bağlayabiliyor. Ricon Mobile sitesinden tüm bu seri hakkında hizmet alabilirsin

Editör: Adıyaman Haber