Adıyaman Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Ahmet Gündüz, son zamanlarda ani bir kararla alınan LPG fiyatlarının yükselmesine tepki gösterdi.

Adıyaman’da akaryakıt istasyonlarının ani bir ortak kararla litre fiyatının 2.10’lardan 2.85’lere çıkması hem kamuoyu hem de vatandaşların tepkisine neden oldu.

Konu ile açıklamalarda bulunan Adıyaman Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Ahmet Gündüz, Hangi vicdan buna müsaade eder, Adıyaman küçük bir memleket, ekonomik yönden zayıf bir memleket, zaten ekonomik yönden zayıf olmasa herkes dizel araçlara binerdi. Bu akaryakıt istastonlarının aldığı kararı şiddetle kınıyorum. Sizlerde Adıyaman çocuklarısınız, bu kararı neye göre ve nasıl aldınız? Tamam zam yapılır evet ama birden 60 – 70 Kuruş zam yapılır mı, nerede görülmüş ?  Ben buradan saygıdeğer halkımızı bir eylem birliği oluşturabilmek adına toplu taşıma araçlarını kullanmaya davet ediyor, zorunlu olmadıkça hususi araçlarına LPG almamalarını öneriyorum. Bu işin yetkililere ulaşılması ve çözüm bulunması adına elimizden geleni yapacağız.” Şeklinde konuştu 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber