Zengin bir kültüre sahip olan Adıyaman’ın geçmişini en güzel şekilde anlatan “La Ne Hoştu Eskiden” isimli türkü’nün klibi çekilmeye başlandı.

Kadife sesiyle gönüllere taht kuran, Adıyaman’ın yerel sanatçılarından Mahmut Karadağ’ın seslendirdiği ve kamuoyu tarafından beğenilen “La Ne Hoştu Eskiden” isimli parçanın klibi Adıyaman’ın otantik mekânlarında çekiliyor. Söz ve müziği İdris Nebi Açıl’a ait olan parçanın klibi yönetmen Talat Doğan tarafından ve Adıyaman Belediyesi Tiyatro sanatçıları tarafından çekiliyor. Bir haftadan buyana devam eden çekimlerin nihayete ermesiyle birlikte güzel bir çalışmanın ortaya konulacağı belirtildi. 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sanatçı Mahmut Karadağ; “Adıyaman kültürünün yansıtıldığı türkünün klip çekimine başladık. Klipte başta İdris Nebi Açıl’a, Adıyamanlı sanatçı ağabeylerime, Yönetmen Talat Doğan’a ve Adıyaman Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Klip çekiminden sonra inşallah Adıyaman’ın kültürünü yansıtan çok güzel bir eser ortaya çıkacaktır. Beğenilerinden dolayı tüm hemşehrilerime de sonsuz şükranlarımı ifade etmek istiyorum” dedi.    
Editör: Adıyaman Haber