Kentte sosyal medya aracılığı ile biraraya gelen bir grup genç, topladıkları malzemeleri tespit ettikleri yardıma muhtaç çocuklara ulaştırıyorlar.

Paylasmak En Büyük Mutluluktur sloganı ile yola çıkan gençler, sosyal sorumluluk projesinde her geçen gün daha da büyük bir aile olmaya devam ediyor.

Sosyal medya aracılığı ile kıyafet başta olmak üzere birçok yardım malzemesi gönderen vatandaşlar, yardımların yerine ulaşmasının mutluluğunu yaşıyorlar.

Gönüllü gençler, kimseden maddi bir talepte bulunmazken, sadece yardımları adreslerden alıp, tespit ettikleri insanların evine götürüp aracılık ediyorlar.

Grup adına açıklamada bulunan Demet Haras, sosyal medya üzerinden kurdukları grup ile yardımsever insanların sayesinde birçok aileye erzak, kıyafet, kırtasiye malzemeleri yardımında bulunduklarını söyledi.

Ailelere birçok konuda destekler verdiklerini belirten Haras, şunları kaydetti:

Ramazan ayı boyunca 50 aileye koli yardımı yapıldı ve 35 çocuk giydirildi. Şuan ise 45 çocuğumuzun okul çantası hazırlandı. Bu şekilde birçok sosyal projelerde gönüllü olarak çalışmakta ve destek olmaktayız. Siz değerli büyüklerimizden de destek bekliyoruz. Bugüne kadar yapılan işlerin sadece bir kısmı bu. İnşallah desteklerle daha da büyür bu yardımlar. İnsanın mutluluğuna vesile olmaktan büyük bir mutluluk olamaz

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber