Kavi Düğün salonu Genel Müdürü Mahmut Binici, yaptığı açıklamada, çok geniş kapsamlı bir salonu milletin hizmetine sunduklarını söyledi.

Her alanda hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Binici, Şimdi STK’nın bize geleceği ve götüreceği konular önemli. Yani salonumuzu ona göre dizayn edeceğiz. Geniş anlamda, geniş kapsamlı, yani şimdi bizim bir ses sistemimiz son derece mükemmel durumda. İnsanlar dediğim gibi burada o hizmeti verirken, insanlara neyi aktarmak istiyorsa, en güzel ortamı sunmaya çalışacağız. STK’ların isteğine göre, bizde burada hareket edeceğiz, onun için yerimiz mevcut diye konuştu.

- ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Adıyaman için herşeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Binici, Şimdi kafamızda çok şey var. Ben her zaman şunu destekliyorum, bu memlekette kendi şehrimiz, kendi memleketimiz, elimizi taşın altına koymasak bu sorunları çözemeyiz. Bende buna önderlik yapmak isterim. Önderlik yapmaya çalışırım, açığını söylemek gerekirse dedi.

- RESTAURANT HİZMETİ VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

Salonda restaurant hizmeti de vermeyi hedeflediklerini aktaran Binici, Dediğim gibi düğünü dahi biz restorantta eğlenceli yapmaya çalışacağız. İnsanlar bir müzik dinlerken rahatsız olmayacak. Aynı zamanda masada muhabbet edebilecek, biz bunu yapmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

- ADIYAMANDA BÖYLE BİR SALON YOK

Çok nezih bir ortam yaptıklarını dile getiren Binici, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

Salonumuz fiziki acıdan çok iyi. Adıyaman’da hemen hemen böyle bir ortam hazırlanmamış. Şu açıdan söylüyorum. Bütün düğünlerde genelde şu şikayet vardır, ya bizi en köşeye attın şikayeti var ama bizim salonda herkes hemen hemen aynı mesafede, hem oyun salonuna, hem gelin damat veya çocuk sünnet alanına  aynı mesafede. O açıdan bir sorun olmayacak. Buranın havası da enteresandır boğaz sistemi var. Akşam olduğu zaman şehirde 45 derece sıcaklık varken burada üşüyorsunuz

- ÇOK FARKLI BİR HİZMET SUNMAYI HEDEFLİYORUZ

Adıyamanda çok farklı bir hizmet sunmayı hedeflediklerini belirten Binici, Bizim buradaki amacımız, mevcuttaki düğün salonlarından çok daha farklı hizmet sunabilmek. Bir nevi restoran gibi hizmet verebilmek. İşte okullar için mevzuniyet boloları verebilmek, resmi kurumlar ve partiler için bir konferans salonu düzenleyebilmek. Amacımız bu, yani sadece düğün amacımız yok, ona göre bir kompleks düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızda kısa zamanda gerçekleşecek, bakalım halkın taktiri ne olacak bize karşı diye konuştu.

- BİN KİŞİLİK BİR SALON

Bin kişilik bir salonu Adıyamanın hizmetine sunduklarını dile getiren Binici, Şimdi yaklaşık salonumuz bin kişiye yakın bir salon. Vatandaşlarımıza hem kaliteli hizmet sunabilmek, hem verilen hizmeti en iyi derecede verebilmek ve okullar içinde bir yılın yorgunluğunu, çocukların mezuniyet töreninde yaşamasında doyasıya yaşatabilmek, inşallah değer bulur dedi.

- YEMEK ORGANİZASYONUNA FARKLI BİR AÇI KAZANDIRDIK

Düğünlerdeki yemek organizasyonunu farklı bir şekilde değerlendirdiklerini aktaran Binici, şöyle devam etti:

Şimdi şöyle söyleyim, geçmişte restorançılık yaptığımız için bir düğün esnasında 1 saat içerisinde hemen yemek yenilsin, kalkınsın düşüncesi değilde, öyle yaşacağızki bir yemek olayı olduğu zaman bunu biz gece boyuna yayacağız. Yiyeceği, içeçeği, insanlar gece boyunca yiyebilmeli, dinlenebilmeli. Kısacası stresi burada atıp, gidebileceği şekilde bir hizmet sunmayı düşünüyoruz. Mutfak komitemiz yüksek derecede çalıştığımız personellerimiz gerçekten bu işte prefosyonelce hizmet veriyor. Bunu da halka empoze ettirebilirsek, umarım o dediğimiz sonuçları alırız

- FAKİR ÇOCUKLARA YEMEK ORGANİZASYONLARI DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ

Zengin iş adamlarının sponsorluğunda fakir çocuklara yemek organizasyonları yapmayı hedeflediklerini anlatan Binici, Bizim en büyük düşüncelerimizden bir tanesi kışlık mekanımız yapıldıktan sonra ramazan ayında bu STK’lar olsun, iş adamları olsun, bunlarla ilgili ikili görüşmeler yapacağız. Burada o hizmeti sunabilmek için onlardan belirli bir destek isteyeceğiz. Bizlerde buna vesile olmaya çalışacağız ama dediğim gibi o bizden olan, fakir dediğimiz, kendi halkımız, onları fakir görmek değilde onları kazanabilmek, onları bir nevi mutlu edebilirsek, ne mutlu bizlere dedi.

 

 

PHA

Editör: Adıyaman Haber