Edinilen bilgilere göre, kim olduğu henüz öğrenilemeyen kişi veya kişiler, Kahtalı Mıçı’nın İnternetteki fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtılar.

Sahte profil kullanarak kendisini Kahtalı Mıçı olarak tanıtan kişi, önce arkadaş listesini oluşturmuş daha sonra listesine eklediği kişilere mesajlar atarak,  kimsesiz bir çocuk için para topladıkları iddia edildi.

- Feysbok Nedir Babo ?
Facebook ‘un ne olduğunu bilmeyen, internete hayatında hiç girmeyen Kahtalı Mıçı, kendi adına facebook hesabı açıldığını hayranlarından öğrenince şok oldu.

Mıçı, “ Babo ben feysboktan, tvittırdan anlamam. Telefonum akıllı telefon değil. Hayatta internete girmemişim. Birkaç yıl önce çocuklarım benim hesabıma bir şey açtılar. Çocuklarıma dedim ki ben kullanamam iptal edin dedim. Bundan başka internet ile uzaktan yakından ilgim yok” diyerek şaşkınlığını gizlemedi.
- Bunu Yapanda Şeref Aramam
Mıçı, Benim adımı kullanarak eş, dost ve akrabalarımdan para isteyen kişiden şeref aramam. Benim fotoğraflarıma da montajla komik şeyler yapıldığını öğrendim. Babo vallahi internetten hiç anlamam. Bu sahte hesapları açan kimse onda şeref arayamam. Çok üzgünüm. Kimbilir benim adımı kullanarak neler yapmışlar?  şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

- Şikayetçi Olacağım
Kahtalı Mıçı bu sahtekarların peşini bırakmayacağını sözlerine ekleyerek, açıklamasını şöyle bitirdi: “Benim adımı kullanarak yapılan bu sahtekarlıkları bugün öğrendim. Ne yapacağımı şaşırdım. Şu anda memleketim olan Kahta İlçesindeyim. Bu gün adliye kapalı, pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Adalete güveniyorum. İnşallah bu sahtekarlar kısa sürede yakalanır ve hak ettikleri cezayı alırlar” 

PHA

Editör: Adıyaman Haber