Haci BOZKURT/KAHTA (Adıyaman), (DHA)- TÜRKÜCÜ Kahtalı Mıçı, Babalar Günü nedeniyle memleketi Adıyamanın Kahta İlçesinde bulunan babası Ebubekir Aslan’nın mezarını ziyaret ederek dua etti, karanfil bıraktı.
Kahtalı Mıçı olarak tanınan türkücü Mustafa Aslan, Babalar Günü dolayısıyla memleketi Adıyamanın Kahta İlçesine geldi. Kahtalı Mıçı, Karşıyaka Mezarlığında kabri bulunan babası Ebubekir Aslanın mezarını ziyaret ederek mezara karanfil bıraktıktan sonra bir süre dua etti. Mezarlıkta bulunan bazı kabirleri de ziyaret eden Mıçı, şöyle dedi:
"Bugün Babalar Günü, Kahta’dayım, mezarlıktayım. Tabii ki anneler başımızın tacıdır. Her zaman ayaklarını öperiz. Babalar da unutmamak lazım. Babalar her şeyimizdir. Ben de burada olduğum için kabristana gelerek babama Fatiha okuyup Babalar Gününü kutladım. Mezarına karanfil getirip bıraktım. Allah rahmet eylesin. Herkesin ölülerine Allah’tan rahmet diliyorum. Allah herkesin günahlarını af etsin. Bizim de günahlarımızı af eder inşallah. Baba gerçekten evladının simgesidir, çocukların gerçek simgesidir. Çocuklar babalarını kendine örnek alırlar. Babanın yeri her zaman ayrıdır. Herkesin Babalar Gününü kutluyorum. Sağ olan babalara sağlık ve mutluluk diliyorum. Ölen tüm babalara da Allah’tan rahmet diliyor, saygılar sunuyorum."
FOTOĞRAFLI

Editör: Adıyaman Haber