Ünlü Türkücü Kahtalı Mıçı (Mustafa aslan) Babalar gününde Adıyaman’ın Kahta İlçesindeki Karşıyaka Mezarlığında yatan babası Ebubekir Aslan’nın kabrini ziyaret ederek dua okudu.

Babasının mezarına karanfil bırakıp Fatiha okuyan Kahtalı Mıçı şöyle konuştu:

“Bu gün Babalar Günü, Kahta’dayım, mezarlıktayım. Tabii ki anneler başımızın tacıdır. Her zaman ayaklarını öperiz. Babaları da unutmamak lazım. Babalar her şeyimizdir. Ben de burada olduğum için kabristana gelerek babama Fatiha okuyup babalar gününü kutladım. Mezarına karanfil getirip bıraktım. Allah rahmet eylesin. Herkesin ölülerine Allah’tan rahmet diliyorum. Allah herkesin günahlarını af etsin. Bizim de günahlarımızı af eder inşallah”

Mezarlıktaki annesi ve diğer yakınlarının mezarlarını tek tek ziyaret edip karanfil bırakan Kahtalı Mıçı, bütün babalara rahmet diledi.

Mıçı, “ Baba gerçekten evladının simgesidir. çocukların gerçek simgesidir. Çocuklar babalarını kendine örnek alırlar. Babanın yeri her zaman ayrıdır. Herkesin Babalar Gününü kutluyorum. Sağ olan babalara sağlık ve mutluluk diliyorum. Ölen tüm babalara da Allah’tan rahmet diliyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

PHA

Editör: Adıyaman Haber